Diensten

Creatief concepten

Zoek je een project om een boost te geven aan bezoekersaantallen en omzet? Wil je gezinnen met kinderen, grootouders en fantasierijke volwassenen meer beleving bieden? Ik heb inmiddels diverse creatieve concepten uitgewerkt om het centrum van diverse dorpen en steden in het zonnetje te zetten. Volledig gepersonaliseerd indien gewenst.

Bij Skik&zo in Lichtenvoorde heb ik een concept voor kinderfeestjes in kabouter thema uitgewerkt. Met kabouterhuisjes, een verhaal te om de speurtocht in te leiden, een mal voor voetstapjes, een puzzel, kleurplaten en de muts van de kabouter die gevonden moet worden na de speurtocht.

In Groenlo en Lichtenvoorde heb ik een wandelroute door het centrum opgezet. www.kabouterroute.nl   Om mooie mensen, mooie plekken en vrijwilligersinitiatieven in de verschillende plaatsen in het zonnetje te zetten. Met als eindresultaat een wandelroute die aantrekkelijk is voor inwoners en toeristen. Kinderen zoeken in de wandeltocht naar zo’n 30 kabouterdeurtjes aan gevels, bij bomen etc.
Ik heb het concept bedacht, de teksten geschreven en de verschillende partijen bij elkaar gebracht. Illustraties en vormgeving zijn verzorgd door zzp-ers uit de regio. Ook in Bredevoort, Zieuwent en Winterswijk komen in 2018 kabouterroutes!

Lezing, workshop of presentatie

Mijn route van de afgelopen jaren heeft me een aantal levenslessen meegegeven. Ik noem ze ‘levenslessen vol.1’, want ik verwacht er nog zeker veel aan toe te voegen!
Ik houd met plezier een lezing om een congres, teamdag of netwerkbijeenkomst kleur te geven en mijn inspiratie en levenslessen met jullie te delen. Dit kan ook in de vorm van een workshop.

Loopbaanbegeleiding/coaching

Loop je vast in je werk of privesituatie? Ik ga in 1 of meerdere gesprekken met jou op zoek naar de kansen die er zijn. Ik help je met het aanbrengen van (kleine) veranderingen in je eigen gedrag. Ik help je vervolgens op een andere manier kijken naar de huidige situatie.
Daarmee heb je alles in handen om de volgende stap te zetten!

Ondersteuning aan managers of bestuurders 

Heb je als manager een team waarin de vernieuwing lastig op gang komt? Ik loop graag een korte tijd mee of houdt een lezing om jou en je collega’s te inspireren. Ik kan ook als sparringpartner van de manager fungeren of het team ondersteunen in hun ontwikkeling.
Voor bestuurders (of directeur-bestuurders) heb ik als klankbord gefungeerd in de afstemming tussen bestuur-directeur of Raad van Toezicht-directeur/bestuurders. Door met elkaar te kijken naar de verschillende rollen en verantwoordelijkheden weten verenigingen, bedrijven en stichtingen vaak winst te behalen in de afstemming en communicatie. En dat geeft weer veel ruimte en energie!

Organisatieadvies

Sta je met je organisatie op een kruispunt van keuzes en ontwikkelingen? Ik voorzie je graag van organisatieadvies. Vooral voor projecten en bedrijven die zich bezighouden met kwetsbare of bijzonder doelgroepen kan ik hierin vanuit mijn netwerk en expertise veel betekenen.

Projectleiding

Wil je een nieuw project opstarten in het sociale domein? Ik kijk graag met je mee in het opstellen van een team, vormgeven van een locatie en/of het overleg met de gemeenten of collega-bedrijven, zorgaanbieders etc. Ook heb ik kennis van en ingangen bij subsidieverstrekkers die je project kunnen versterken.