Eind januari mocht ik met Maya, Minke en Bart op reis naar Amsterdam. Een reading bij Christy van de Putten stond op het programma. Een onderdeel van de leergang Touching the Community Soul die we vorig jaar mochten doorlopen.

In die leergang had ik Christy al ontmoet, haar antwoord op mijn vraag of ik nog op mijn plek was in mijn baan zorgde voor de aardverschuiving op werkgebied…
Wat doet Christy dan? Zij haalt informatie uit het universum en geeft het aan je door. … En ik geloof na deze twee keer echt dat ze dat doet.
(Het is zo’n leuk gespreksonderwerp!  De non-verbale reactie op deze omschrijving vertelt heel veel. Dus controleer even bij jezelf: ben jij degene die met zijn ogen rolt en verbaasd gaat kijken bij bovenstaande omschrijving of wordt je nieuwsgierig naar het verhaal en mijn ervaring daarmee?)

Maar wat ik met jullie wil delen is vooral de input die ik kreeg uit deze reading. Informatie die ik zelf ook wel weet, maar niet makkelijk hardop zeg of waar ik geen woorden voor kan vinden.
Een paar mooie uitspraken die me voor mijn onderneming Overal Kansen verder op koers zetten:
‘Je hebt een talent in het benaderen van personen die gevoelig zijn voor status en ego, je kunt ze benaderen op een respectvolle wijze, maar toch luchtigheid en humor in de conversatie brengen en daarmee meer gelijkwaardigheid creeren’

‘We zien je als een vuurtoren’ Hierop kan Bart het niet laten even te grinniken :)
‘De vuurtoren staat zelf stabiel en stevig verankerd. Hij wijst de bootjes de weg door de wateren. Waar de klippen zijn wordt zichtbaar, waar de rustige wateren zijn en waar je aan land kan ook. Maar de bootjes moeten zelf varen, de vuurtoren stapt niet in om een stukje mee te varen…’
(heel herkenbare valkuil van mij ;( ) Dat beeld klopt echt, je zult een vuurtoren ook terug zien op mijn site binnenkort. Ik vind het een mooie beeldspraak.

Ook komt heel duidelijk naar voren dat het goed is om me onder de paraplu van Overal Kansen, op verschillende gebieden te richten. Niet alleen coaching of organisatieadvies, maar allerlei rollen en taken zijn mogelijk als ze gaan om het zichtbaar maken van kansen en de kansen helpen benutten.

Heerlijk om in deze fase van de opstart van een eigen onderneming, dergelijke feedback te krijgen.
Zo was de ontmoeting met Christy voor mij ook een mooi baken!