Gespreksleider aanTafel gesprekken Women Inc

Gespreksleider aanTafel gesprekken Women Inc

Women Inc. is een landelijk vrouwennetwerk dat zich inzet voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Met name op het gebied van inkomen en gezondheid is daarin nog veel werk te verzetten.
Op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling wordt er van uitgegaan dat je drie elementen nodig hebt om zelf in beweging te komen: een doel, lef en je netwerk. Wonen Inc. biedt de mogelijkheid om gratis een training te volgen voor gespreksleiders van aanTafel gesprekken. Dat zijn gesprekken met en voor vrouwen waarmee zij elkaar ondersteunen in het helder krijgen van dat doel, het vergroten van hun lef en netwerk.
Ik organiseer gesprekken op verschillende locaties in mijn woonomgeving (Groenlo en Lichtenvoorde) waar vrouwen die ik al ken of juist nog niet ken, kosteloos kunnen aansluiten. Ontzettend leuk en inspirerend!

Via www.womeninc.nl kun je kijken naar aanTafel gesprekken die ik organiseer, maar ook of er op andere plekken gesprekken worden georganiseerd. Ik zet, als ik zelf een gesprek organiseer, ook altijd even een oproep op mijn eigen twitteraccount en facebook-pagina.
Op vrijdag 25 maart 2016 voerde ik een doel-gesprek met Nathalie en maakte we beiden een sprongetje.
Op donderdag 7 april 2016 heb ik met vijf vrouwen uit mijn netwerk een doel-gesprek gevoerd in onze eigen bouwkeet. Een bijzondere ervaring!

In mei plan ik het volgende gesprek, een LEF-gesprek!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 maart 2016